Despre noi

Despre noi

Povestea

“Realizarea unei clinici dentare a fost un obiectiv pentru noi încă de când ne-am hotarât să studiem stomatologia.
Ne doream să furnizăm servicii stomatologice care să depășească experiența stomatologică standard și așteptările uzuale ale pacienților. Un serviciu pe care noi ca și dentiști l-am dori pentru noi înșine.
Ne doream ca serviciile noastre să fie realizate perfect nu doar pe scaunul stomatologic, ci de la prima interacțiune cu pacientul și până la zâmbetul larg de final. Voiam rezultate excepționale și în același timp ca pacienții noștri să simta căldură și comfort personal în relație cu serviciile noastre, să se simtă răsfățați și să beneficieze de servicii a căror valoare să fie evidentă.
La începutul lui 2014, am găsit în cele din urmă spațiul care să captureze imaginația și ideile noastre, unde urma să ne vedem viziunea prinzând viață, iar în vara aceluiași an am deschis porțile Clinicii Michelangelo Medical Concept.
Pentru a putea oferi servicii de top, fiecare dintre materialele dentare cu care lucrăm a fost selectat în funcție de performanța și calitatea lui, costul nefiind un criteriu.
În mod similar, echipamentele și dotările noastre sunt de ultimă generație.
De asemenea, am selectat cu atenție maximă laboratoarele de tehnică dentară cu care colaboram, astfel încât standardele noastre să coincidă.
Păstrăm protocoale și proceduri stricte pentru ca activitatea noastră să se desfășoare la cel mai înalt nivel.
Și, poate cel mai important, ne-am ales cei mai buni profesioniști ca membri ai echipei. „
Dr. Iulian Filipov & Dr. Dan Țugulea

De ce noi?

Suntem singura clinică de microscopie dentară din Brașov și una dintre puținele din țară.
Absolut orice manoperă stomatologică se realizează cu ajutorul microscopului dentar, transformând astfel acele manopere bazate în trecut pe simțul tactil în manopere bazate pe vizualizare și precizie. De până la 25 de ori mai mari.
Suntem unica clinică din Brașov și una dintre puținele din țară care oferă servicii medicale de chirugie ortognată (remodelare facială).

Experți în stomatologie

Credem în hiperspecializare, medicii nostri sunt profesioniști de top în arii stomatologice distincte și lucrează împreună pentru a oferi fiecărui pacient tratament integrat și complet.

Tehnologie de top

Am ales cele mai bune echipamente: ­ Planmeca ­- lider global în producția de unit­uri dentale digitale și nu numai.

Materiale de înaltă calitate

Nu facem compromisuri în ceea ce privește estetica, funcționalitatea și versatilitatea materialelor folosite. Unul dintre cei mai importanți furnizori ai noștri este Megagen, jucător de top în piața de producție a implanturilor dentare, precum și inovare și cercetare clinică. De asemenea, lucrăm cu implanturi Straumann ­- companie lider în domeniul soluțiilor de implant dentar și regenerare de țesuturi.

Cercetare și educație continuă

Ne susținem medicii să investească în mod constant în educația continuă și în cunoașterea celor mai noi descoperiri din domeniile de specialitate, pentru a putea oferi cele mai bune tratamente, folosind cele mai moderne și eficiente tehnici.

Servicii de 5 stele

Oferim pacienților noștri atenția personalizată pe care o merită, într-­un mediu relaxant și degajat și suntem alături de aceștia în fiecare pas al planului de tratament.