Stomatologie generala

Stomatologie generala

Stomatologie restaurativă
În cazul în care dintele are nevoie de umplere (plombă) sau restaurare, vă punem la dispoziție o serie de proceduri care să vă aducă înapoi dantura la forma originală. De asemenea, avem diverse tratamente de protecție și de prevenție pentru a crește rezistența dinților și a sănătății acestora pe termen lung.

Parodontologie
Indiferent ca vorbim de gingie, os sau dinte în sine, țesuturile ce alcătuiesc parodonțiul pot fi suferi leziuni foarte ușor si sunt predispuse la afecțiuni ce pot avea consecințe grave pe termen lung. La Clinica Michelangelo Medical Concept oferim soluții pentru a trata și preveni afecțiuni precum gingivita și parodontoza.

Stomatologie de familie – Servicii stomatologice pentru copii
Sănătatea dentară a copiilor, precum și dezvoltarea procesului de creștere și aliniere a dinților sunt monitorizate la fiecare examinare. De asemenea, realizam evaluări de igienă orală și oferim copilului tău informațiile necesare pentru a încuraja prevenția. Cu desene, cu machete, cu zâmbete și răbdare.

Pacienți anxioși
Echipa noastră este prietenoasă și are resurse nemărginite de răbdare. Punem la dispoziția pacienților noștri exact atâta timp cât este necesar pentru a ne asigura ca tratamentele noastre sunt blânde și fără durere. De asemenea, folosim anestezice locale și alte medicamente menite să vă relaxeze înainte de tratament. Sau un ceai cald și aromat.

Lista de onorarii