Chirurgie

Chirurgie

Extracție dentară
Atunci când un dinte a suferit daune semnificative, sau prezintă riscul afectării altor dinți sau a gingiilor și nu poate fi salvat cu un tratament de canal, plombă sau coroană, atunci putem ajuta cu extracția acestuia.

Chirurgie ortognată
Chirurgia ortognată este o opțiune de tratament din ce în ce mai folosită la scară largă, în cazul problemelor de dezvoltare improprie a maxilarelor.
La chirurgia ortognată se apeleaza tot mai adesea în ultimii ani, pentru a corecta discrepanțe ale maxilarului brut (antero, verticale sau discrepanțe transversale), precum și a scheletului la nivel facial, asociate cu apnee de somn, defecte ale căilor respiratorii și discrepanțele țesuturilor moi.
Printre beneficiile majore ale operațiilor de remodelare facială se numară corectarea malocluziei și implicit prevenirea altor neplăceri de natura ortodontică, ameliorarea vorbirii, dispariția unor probleme respiratorii grave printre care apnea, și nu în ultimul rând rezultate fabuloase de ordin estetic, datorate aducerii maxilarelor în pozitia corectă, din punct de vedere al proporțiilor și aliniamentului anatomic corect.

Lista de onorarii